Hyllor och bänkar - garderober & dressing rooms

En hemmabiofantast hörde av sig till oss. Han hade slösat en förmögenhet på bensinpengar letandets efter en tv-bänk som matchade hans välljudande utrustning så vi hjälpte han där.

Hyllor och bänkar till hela hemmet

Hans skiss var detaljerad; gott om plats för spelkonsoler, surroundförstärkare och fjärrkontroller. Dessutom önskade han sig en gedigen bakpanel med ett stort antal förborrade hål för alla sladdar. Tv-bänken skulle också rymma hans högtalarsystem. Slutresultatet blev identisk med skissen. Hur ser dina önskedrömmar ut för ditt hem? Ring eller mejla oss och berätta.

Garderober & dressing rooms

Ju mer saker vi samlar på oss, desto mer förvaringsytor är vi i behov av. Till Interhem vänder sig de som tröttnat på kortsiktiga lösningar, såsom utdragbara plastlådor. På beställning måttillverkar vi garderober och dressingsrooms (översatt till svenska: riktigt rymliga klädkammare) som tar hänsyn till utrymme och personliga behov. Inred med fristående hyllplan, trådkorgar, byxhängare eller förvaringslådor med fack, för allt från strumpor och skor till väskor och solglasögon. Bara din egen påhittighet sätter stopp för inredningen. Plastlådan hör bäst hemma i grovsoprummet.