Om Interhem

När Leif och Britt-Marie Karlsson startade Interhem 1987 hade de bara specialtillverkade köksluckor i tankarna. Till en början var kunderna olika fastighetsförvaltningar. Men med tiden började allt fler privatpersoner höra av sig.

De nöjde sig inte bara med luckorna, utan de ville ha hjälp med hela köket. Och på den vägen är det. Redan då lade vi stor vikt på att skapa individuella lösningar, ord som standard och lagertillverkning var bannlysta. Ett arv som är lika heligt idag som då. Omsorgsfullt snickrar våra hantverkare ett kök i taget med form, funktion och hållbarhet i fokus. Allt för att ditt kök ska bli hemmets självklara mötesplats.

Interhem tillverkar kök, förvaring och badrum anpassade efter kundens behov.

I det närmaste, så gott som, praktiskt taget eller nästintill är måttuttryck som du aldrig kommer att få höra oss säga. Vi ger dig istället valfriheten att bestämma bredd, höjd, form, material och inredningsalternativ. Till samma pris som du får ett sedvanligt standardkök, får du ett specialritat kök som uppfyller dina önskemål in i minsta gångjärn. Det är fullt möjligt tack vare effektiv orderproduktion och minimala lagerkostnader då inga köksinredningar samlas på hög. Som bonus får du pålästa finhantverkare som brinner för gedigna träslag, udda speciallösningar och exakta måttanpassningar. Vi är helt enkelt kökstillverkaren för dig som söker det lilla extra.